Biografija

ONE POSSIBLE OPTION (OPO) je alternativni rock bend iz Rijeke okupljen 2011. godine.

Bend piše o onome za što osjeća da je današnjem svijetu najpotrebnije, a to su introspekcija i rad na samima sebi.

Dosta je teško u par redaka opisati glazbeni rad benda ali jedno je sigurno – pjesma uvijek mora biti na prvome mjestu. Što se zvuka tiče, on nije standardni R’n’R zvuk. U mnogim recenzijama rad benda je opisivan kao moderan rock sa angažiranim i snažnim tekstovima, kao svojevrstan miks alternativnog rocka i desert rocka, ponekad upotpunjenog elementima industrial rocka i elektronike.

Tijekom godina, OPO se imao prilike predstaviti publici i van granica Hrvatske, te su svirali i po Sloveniji, Italiji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Osim samostalnih koncerata, bend je nastupio i na mnogim festivalima, kao na primjer Park Rock Festival (Novigrad), Hartera (Rijeka), House of David Festival (Labin), Wildlife Rock Fest (Treppo Carnico, Italija) gdje su organizatori, prepoznavši u potpunosti poruku benda, pozvali OPO da nastupe kao headlineri.

Nakon skoro četiri godine pauziranja od svirki, One Possible Option je završio s radom na novome albumu kojega će predstaviti publici živim svirkama tokom 2019. godine.

ČLANOVI
Deni Kasapović: Vokal
Zdravko Kasapović – Piggy: Gitara
Danijel Milosavljević – Ernest: Gitara
Edvin NaĐ: Bas
Dejan Adamović – Deva: Bubnjevi

Diskografija

  • I EP, 2014 OSA Media

  • My Name is Uncreature EP, 2013 Spona / Setalight Records

  • From East to West and Back Again Split Album w/Samavayo, 2013 Setalight Records

  • Hey You Album, 2012 Self-released

Press