Biografija

opo

ONE POSSIBLE OPTION je četveročlani rock bend iz Rijeke okupljen 2011. Godine.

Radi se o bendu sa širokim utjecajima u skladanju, snažnim i angažiranim tekstovima, te originalnim i modernim rock zvukom ponekad upotpunjenim elektronskim elementima.

Tijekom godina, OPO se imao prilike predstaviti publici i van granica Hrvatske, te su svirali i po Sloveniji, Italiji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Osim samostalnih koncerata, bend je nastupio i na mnogim festivalima, kao na primjer Park Rock Festival (Novigrad), Hartera (Rijeka), House of David Festival (Labin), Wildlife Rock Fest (Treppo Carnico, Italija) gdje su organitari, prepoznavši u potpunosti poruku benda, pozvali OPO da nastupe kao headlineri...

OPO upravo završava s radom na svome najnovijem, a ujedno i najzrelijem materijalu, kojeg će predstaviti na novome albumu tokom 2018. godine.

ČLANOVI
Deni Kasapović - Vokal, Gitara
Zdravko "Piggy" Kasapović - Gitara
Edvin Nađ - Bas
Dejan "Deva" Adamović - Bubnjevi

Diskografija

  • I EP, 2014

  • My Name is Uncreature EP, 2013

  • From East to West and Back Again Split Album (Samavayo / OPO), 2013

  • Hey You Album, 2012

OPO Press

2015.

02.07.2015. - Terapija.net
Otvori članak »

19.02.2015. - Muzika.hr
Otvori članak »

2014.

02.11.2014. - Metalurgija (HRT Radio Pula)
Poslušaj emisiju »

30.10.2014. – O EP-u "Ⅰ"
Mixer.hr »

29.10.2014. – O EP-u "Ⅰ"
Sound Slave » - (na engleskom)
Perun.hr »
Terapija.net »

22.06.2014. – Wahrschauer online magazine
Otvori članak » - (na njemačkom)

04.04.2014. – S4S Portal (Perspektiva lokalne glazbene scene)
Otvori članak »

23.03.2014. – Muzika.hr
Otvori članak »

2013.

06.09.2013. – KudMarjan.hr
Otvori članak »

24.04.2013. – Muzika.hr
Otvori članak »

31.01.2013. – Blues Rock Review
Otvori članak » - (na engleskom)

30.01.2013. – Ampkicker.com
Otvori članak » - (na engleskom)

19.01.2013. – The Alternative Music Blog
Otvori članak » - (na engleskom)

11.01.2013. – Novi List
Otvori članak »

2012.

30.11.2012. – Radio Split (Demobox), OPO Interview
Poslušaj emisiju »

28.09.2012. – Liburnija.net
Otvori članak »

27.09.2012. - Radio Rijeka (Radio Sova)
Poslušaj emisiju »

28.07.2012. – Wildlife Rock Fest, Treppo Carnico, Udine (ITA) - (In Italian)
Službeni Teaser »
Radio najava »

21.07.2012. – Party.hr
Otvori članak »

06.07.2012. – Moja Rijeka
Otvori članak »

01.07.2012. - The Sound Slave Perspective Blog
Otvori članak » - (na engleskom)

30.06.2012. – Parkfest, Novigrad (Cro)
Dnevnik.hr »
MTV.com.hr »

22.06.2012. – Split Rock Fest, Split (Cro)
Muzika.hr »
Mixer.hr »
Slobodna Dalmacija »
K5 TV (00:28:17) »

05.05.2012. – Izlasci.net
Otvori članak »